Brunch Francez la Ici et Là

In weekend e brunch la Ici et Là, in fiecare duminica de la 12:00 la 15:00!

Nu ati gustat inca delicioasele preparate frantuzesti de la brunch ? Acum e momentul sa rezervati la numarul de telefon 0731453608 sau prin mesaj privat, sau puteti sa veniti direct la eveniment.

Tarife :
*Adulti - 89 lei
*Copil pana la 10 ani - 69 lei
*Copil pana la 5 ani - 49 lei

Brunch-ul este sub forma de bufet si contine o varietate de aperitive, felul principal si bineinteles un asortiment de deserturi. Un pahar de vin de Bun venit este de asemenea inclus.

Va asteptam la brunch pentru un rasfat culinar de zile mari!

14 - 15 Mar DETALII EVENIMENT

BRUNCH FRANCEZ SPECIAL DE ZIUA FEMEII

Imposibil sa nu celebram femeia la Ici et Là! Sambata 7 si duminica 8 martie, intre orele 12:00 si 16::00 vom pune la loc de cinste femeia la acest brunch special. Suprize pentru doamne si domnisoare, specialitati frantuzesti si muzica de calitate! Doamnelor si domnisoarelor, va asteptam pentru acest week-end dedicat femeii!

Tarife:
*Adulti - 89 lei cu un pahar de vin spumant
*Copil pana 10 ani - 69 lei
*Copi pana 5 ani - 49 lei.

Rezervati cat mai repede, locuri limitate!
Rezervari:0731 453 608, sau prin mesaj.
Pentru rezervare online rapida, apasati butonul 'Rezervare' de mai jos.
Va asteptam cu mare drag!

BRUNCH FRANCEZ MARTISOR

Pentru a sarbatori sosirea primaverii, va asteptam sa veniti la brunch special Martisor. Sambata 29 februarie si duminica 1 martie intre orele 12:00 si 16:00. Martisor adorabil, delicioase specialitati frantuzesti, o minunata atmosfera de sarbatoare si chiar soarele va fi prezent la aceasta intalnire! Ce sa ne dorim mai mult?

Tarife:
*Adulti - 89 lei cu un pahar de vin spumant
*Copil pana 10 ani - 69 lei
*Copi pana 5 ani - 49 lei.
Rezervati cat mai repede, locuri limitate!
Rezervari : 0731 453 608, sau prin mesaj.
Puteti apasati Rezervare si alegeti numarul de locuri, direct din pagina evenimentului. https://bit.ly/38OVywc Va asteptam cu mare drag!

SEARĂ ROMANTICĂ DE DRAGOBETE

Dragobete! Inca o frumoasa ocazie sa ne spunem "je t'aime"! Oricum nu-l spunem niciodata destul! Luni seara 24 februarie, va asteptam la o minunata seara piano live, cu cele mai frumoase melodii de dragoste... Ambianta romantica asigurata. Si bineinteles inca un prilej sa descoperit sau sa regasiti aromele extraordinare ale preparatelor lui Chef Philippe. Rezervati pe pagina evenimentului, prin mesaj sau prin telefon 0731453608 Va asteptam cu mare drag !

Brunch cu preparate frantuzesti la Ici Et La

In weekend este Brunch francez la Ici et Là! Sambata si duminica,12:00 -16:00, va asteptam sa petreceti un moment placut si delicios in compania specialitatilor culinare frantuzesti si a celor care iubesc Franta! Mic dejun si pranz la o singura masa. Orarul flexibil permite si celor mai somnorosi sa profite de o masa bogata si deliciosa. Tarife: *Adulti - 89 lei cu un pahar de vin spumant *Copil pana 10 ani - 69 lei *Copi pana 5 ani - 49 lei.

Rezervati acum la nr. 0731453608 sau prin mesaj privat. Puteti apasa Attend si alegeti numarul de locuri, direct din eveniment.

22 - 23 Feb DETALII EVENIMENT

Declarati-va iubirea cu un dineu romantic la Ici Et La

Pentru Valentine's Day,Chef Philippe va propune un dineu romantic!

Meniul 150 lei :
Pentru inceput,o bomboana obraznicuta de foie gras si o cupa de Prosecco... Vom incepe rasfatul gastronomic cu un "dariole" de somon afumat acompaniat de o "chiffonnade de fenouil". Urmeaza un cocosel rôti parfumat cu cimbru si servit cu un piure de cartofi cu trufe si un flan de dolveac.Si ca se terminam "en beauté" vom servi un mousse de ciocolata alba super sexi, cu capsuni si sorbet de mango. Ce ziceti,dragii nostri,seara se anunta foarte bine!? Rezervati pe pagina evenimentului,prin mesaj sau la telefon 0731 453 608 .

Va asteptam la restaurantul Ici et Là sa sarbatorim iubirea :)