Meniuri pentru evenimente

Ici et La vă oferă un serviciu de catering pentru firme sau persoane fizice, sub forma unor cocktail-uri bufet, coffee break-uri, mese business, botezuri, nunți, etc.

Cocktail Ici Et La Bucuresti

COCKTAIL (10 persoane minim)
Există mai multe opțiuni pentru organizarea de cocktail-uri : cocktail-uri reci 5 bucăți, 8 bucăți, 10 bucăți | cocktail-uri reci 5-8 sau 10 bucăți plus un preparat cald | preț separat pentru băuturi fără alcool | preț separat pentru vin românesc sau francez | preț separat pentru alcool | preț separat pentru șampanie.

Plateaux Repas Ici Et La Bucuresti

PREPARATE PENTRU MASA
Preparatele pentru masă sunt o soluție excelentă pentru evenimentele de la birou. Vă propunem o serie de meniuri ce includ aperitiv, fel principal, desert și în anumite cazuri, servirea de brânză franțuzească.

Coffee Break Ici Et La Bucuresti

COFFEE BREAK (500 lei fara TVA minim)
Vă propunem organizarea unor pauze de cafea acompaniate de gustări dulci sau dulci și sărate cu produse de patiserie și biscuiți pregătiți la restaurant, precum și gustări exclusiv sărate.

Meniuri Nunti Ici Et La Bucuresti

MESE ORGANIZATE
Masă de afaceri : pentru mesele de afaceri vă propunem preparate de bucătărie franțuzească, internațională sau românească. Dispunem de o listă de meniuri prestablite dar există și opțiunea personalizării meniurilor în funcție de gusturi și de bugetul disponibil. Nuntă și botez : bucătărie românească sau internațională cu posibilitatea oferirii unui meniu personalizat.