logo

de ce să ne alegeți pe noi

Crearea de delicii gastronomice La Ici et Là, oferim mai mult decât mâncare; oferim o experiență culinară franceză imersivă. Încă de la înființarea noastră în 2009, am întâmpinat clienții la domiciliul nostru elegant decorat în inima Bucureștiului, totul datorită proprietarului și bucătarului nostru, Philippe Dupré.

Răsfățați-vă cu bogăția bucătăriei franceze, marcată de ingrediente proaspete și de promisiunea noastră de casă. Explorați specialitățile noastre, cum ar fi carpaccio de scoici și avocado, tarte tentante și deserturi delicioase. Ici et Là: unde fiecare fel de mâncare spune o poveste.

cea mai bună calitate

bucătărie franceză de calitate

room-service

serviciu rapid

produse proaspete de primă clasă

vin

Vin bun

carpaccio de scoici și avocado

Specialitățile bucătarului

bucătărie franceză de calitate

imagine alimentară

Despre

Efectuarea de
Mâncare delicioasă

Excelență culinară La Ici et Là, ne mândrim cu faptul că oferim preparate din bucătăria franceză de cea mai înaltă calitate, realizate din cele mai proaspete ingrediente. Meniul nostru se mândrește cu o gamă largă de specialități: de la delicatul carpaccio de scoici și avocado, tartares ispititoare până la deserturile noastre de casă paradisiace. Pentru o experiență culinară franțuzească autentică, nu există un loc ca Ici et Là.

O escapadă confortabilă Experimentați ambianța intimă a artei noastre. decor de inspirație deco.
Ici et Là este perfect pentru o cină romantică, o reuniune de familie sau un prânz de afaceri. În timpul verii, luați masa în aer liber pe terasa noastră minunată.

Bucătărie franceză autentică în București

O felie de Franța în București
Descoperiți bijuteriile culinare ale Franței la Ici et Là, un distins restaurant francez din 2009. Aici, sub îndrumarea bucătarului nostru experimentat Philippe Dupré, vă invităm la o aventură culinară remarcabilă care îmbină tradiția, calitatea și valoarea.

Despre

Ici et Là
locul unde trebuie să fii.

Restaurantul are trei săli de mese mici, unde puteți lua masa cu persoana iubită, familia, prietenii sau pentru mese de afaceri. În timpul verii vă puteți bucura de mica terasă drăguță. Restaurantul are trei săli de mese mici, unde puteți lua masa cu persoana iubită, familia, prietenii sau pentru mese de afaceri. În timpul verii vă puteți bucura de mica terasă drăguță.

În fiecare sâmbătă și duminică, de la 12:00 la 16:00, veniți să descoperiți brunch-ul nostru. Pentru a petrece un moment într-o atmosferă prietenoasă, în jurul unui bufet tipic francez.

Despre

Răsfățați-vă cu delicii franceze rafinate

La Ici et Là, ne mândrim cu faptul că servim preparate din bucătăria franceză de înaltă calitate, realizate din cele mai bune ingrediente proaspete. Meniul nostru cuprinde o gamă tentantă de specialități, inclusiv delicatul carpaccio de scoici și avocado, tartaruri delicioase și deserturi gourmet divine. Fiecare fel de mâncare este preparat cu dragoste în casă pentru a asigura o experiență culinară cu adevărat autentică.

Bucătărie franceză
Sala de mese

O experiență culinară intimă

Intrați în incantatoarea noastră unitate și fiți întâmpinați de ambianța confortabilă a decorului nostru inspirat din art deco. Cu trei săli de mese intime, Ici et Là oferă cadrul perfect pentru o cină romantică, o întâlnire cu familia și prietenii sau chiar o masă de afaceri. În timpul lunilor de vară, terasa noastră pitorească este locul ideal pentru a vă bucura de masa în aer liber.

Despre

Vino și experimentează
Ici et Là

Alăturați-vă nouă în fiecare sâmbătă și duminică, între orele 12:00 și 16:00, pentru o experiență de brunch încântătoare. Cufundați-vă într-o atmosferă prietenoasă în timp ce vă răsfățați cu un bufet tipic franțuzesc, cu o gamă largă de mâncăruri apetisante.
Fie că sunteți localnic sau vizitator, Ici et Là este locul ideal pentru a gusta bucătăria franceză autentică din București. Dedicarea noastră pentru calitate, prețurile rezonabile și ospitalitatea caldă ne fac alegerea perfectă pentru cei care caută o experiență culinară memorabilă.

Bufet franțuzesc

Vizitați-ne astăzi și porniți într-o călătorie culinară în Franța la Ici Et Là.

crèmebrûlée

vizitați-ne:

Strada Domnița Ruxandra nr. 7, București 020562, România

contact:

e-mail:

Ore de deschidere:

De marți până sâmbătă 12-11 pm

Duminică Închis Luni Închis

ro_RORomanian
× Cu ce vă pot ajuta?